Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plní si svůj sen. Ladislav Angyal si od prvního dílu získal diváky letošního ročníku populární soutěže SuperStar. Přestože Laci, který má v Česku i na Slovensku nespočet fanoušků, v pěvecké soutěži skončil a neprobojoval se do kola, kde by o jeho postupu rozhodovali diváci, vůbec ho to nemusí mrzet.

Před pár dny se mu poštěstilo koncertovat ve vyprodané O2 areně, kde dostal za svoje první velké vystoupení od Leoše Mareše (47) honorář 100 tisíc korun. Mladý hudebník prozradil Super.cz, co s penězi udělá.

„S penězi plánuji zařídit naše nové bydlení. Koupit nábytek a vymalovat,“ svěřil Laci, který žije na Slovensku pouze s ochrnutou maminkou a ve velmi nuzných podmínkách. To byl také důvod, proč se do soutěže přihlásil. „Zbytek peněz půjde na úspory,“ dodal skromný Laci, pro kterého bylo zazpívání vlastní písně Pošta před několika tisíci fanoušky největším zážitkem v životě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám