Hlavní obsah
Článek

Když televize Nova oznámila, že v populárním seriálu Ulice zemře jedna z klíčových postav, na internetu to rozpoutalo vášnivou diskuzi. Fanoušci se obávali hlavně toho, že by mohl skončit jejich oblíbený „Vlastík“, jak postavě Vlasty Peška v podání Rudolfa Hrušínského někteří familiárně říkají. Pešek byl jedním z pěti možných „adeptů“ na konec, což některé dokonce vedlo k prohlášení, že pokud skončí, přestanou se na Ulici dívat.

Nebudou muset. Tím, který v jednom z dílů příštího týdne zemře, bude postava Roberta Bláhy a podání Vuka Čelebiće. Z děje tak zmizí nejzápornější role současnosti. „Já pořád hraju záporné role, i v divadle, a dělám to rád. Tohle je ale asi největší sv*ně, kterou jsem kdy hrál, a to jsem dělal i Jaga v Othellovi,“ uvedl Čelebić s tím, že „nemá smysl pro postavu truchlit. Ta role měla tak zajímavý průběh, že zanechá stopu.“

Nova tím jde spoustě fandů seriálu tzv. na ruku, hodně se jich vyjadřovalo v tom duchu, že tuhle postavu postrádat nebudou. I čtenáři Super.cz v anketní otázce Kdo podle vás v Ulici zemře ostatně nejvíce hlasovali právě pro postavu Roberta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám