Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producentka Olga Menzelová (46), kterou na první stránky médií dostal vztah s režiséry Jiřím Menzelem (†82) a Jaroslavem Brabcem, působí jako éterická a až anorektická bytost. Super.cz ale vysvětlila, že jde jen o výběr oblečení. "Mám štíhlý pas, ale pořádný zadek a stehna," ukázala v upnutých bílých kalhotách.

"Když si vezmu volné kalhoty se zvýšeným pasem, všechno zakamufluji. Ve skutečnosti mám sice málo tuku, ale hodně svalové hmoty. To mi zůstalo z doby, kdy jsem aktivně sportovala. Od malička jsem běhala krátké tratě a skončila jsem, až když jsem se z Českých Budějovic přestěhovala do Prahy a začala studovat vysokou školu," svěřila. "Musela jsem zvedat i stokilovou zátěž a na to je potřeba pořádný podstavec," smála se.

Štíhlost má prý dánu geneticky. "Maminka má postavu jako ve dvaceti a to porodila tři děti. Já také s Aničkou přibrala jen devět kilo a šlo to dolů samo," upřesnila. Bez sportu si ale dodnes nedokáže svůj život představit.

"Pravidelně chodím na power plate a pilates, doma cvičím jógu. S Aničkou máme obě koloběžky, taky bruslím a zimě miluju běžky a to i v Praze, když zapadne bruslařská dráha na Ladronce," vypočítala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám