Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři roky plné lásky oslavil se svou partnerkou moderátor a muzikálový herec Michal Kavalčík (48). Svou Zuzanu, která své třetí těhotenství zvládá celou dobu bez problémů, vzal na romantický výlet na Praděd. „Moc jsme si to užili, bylo to skvělé odpoledne," svěřil moderátor, kterému to se Zuzanou stále klape.

Za tu dobu si jejich vztah prošel několika zkouškami a ta největší přišla, když si loni způsobil vážné zranění při zkouškách akrobacie v muzikálu Muž se železnou maskou. Jen krátce nato v nemocnici počal herec se svou přítelkyní prvního společného potomka, který by se měl narodit v průběhu července.

I přesto se moderátor stále nerozhoupal k tomu, aby před svou Zuzkou pokleknul. „Samozřejmě na to myslím, ale musím vychytat tu správnou chvíli, kdy to Zuzanka vůbec nebude ani trochu tušit, potom k tomu určitě dojde,“ řekl nám Kavalčík, kterého nyní čeká, vedle příprav na dítě, zkoušení nových rolí v muzikálech Trhák a Kocour v botách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám