Hlavní obsah
Článek

Rodrigo Alves nebyl spokojený se svým zevnějškem a utratil závratných 14,5 miliónu korun za plastiky, které z něj měly udělat krásnějšího muže. Teď bývá přirovnáván ke Kenovi, ale to je pro partnera panenky Barbie velká urážka.

Samolibý Brazilec si letos v lednu nechal odstranit čtyři žebra, aby docílil užšího pasu. S výsledkem operace ale není příliš spokojený. „Rozdíl je znát jenom když nosím korzet. Bez něj vypadám úplně stejně,“ postesknul si Rodrigo, jehož navíc trápí i bolesti břicha.

Zásah do jeho organismu má další nepříjemný důsledek. Bolesti jej omezují při pohybu, což se projevilo na jeho váze. Rodrigo přibral, což v kombinaci s implantáty, které mají vytvořit dojem břišních svalů, vypadá dost bizarně. I když si je vědom své oplácanosti, v Miami se na pláži vystavoval ve slipových plavečkách. Kromě plastikami zdevastované tváře a umělých vlasů připomínajících malířskou štětku ukázal i své břišáky. K obdivu na něm opravdu nic nebylo.

Rodrigo Alves se usídlil v USA, kde účinkoval v několika reality show se sobě rovnými celebritami. Muž žalostného vzezření rád cestuje a prozradil, že se v létě chystá navštívit Prahu. Snad nebude v Podolí děsit stejně jako na pláži v Miami.

Reklama

Další články

Načítám