Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhé roky plánovali, že si spolu zazpívají na jednom jevišti, což se také začátkem roku povedlo. Marika Gombitová (61) si po třiceti letech zazpívala společný duet Neznámý pár s Karlem Gottem (†80). Zpěvačka se těšila, že si to na prvního máje zopakuje. To se ale nestane.

„Je mi velmi líto, že Karel Gott onemocněl, a nemůže se proto zúčastnit koncertu Česko-Slovenský večer, který se uskuteční 1.5. v Košicích,“ svěřila smutně Gombitová. Tisková mluvčí Slavíka totiž ve středu oznámila, že zpěváka trápí viróza, kvůli které musel svůj program na nadcházející dny zrušit.

„Přeji Karlovi brzké uzdravení a věřím, že si ještě společně zazpíváme,“ dodala na svých stránkách Marika s tím, že o její vystoupení fanoušci rozhodně nepřijdou a můžou se těšit na hosty, kteří Gotta zastoupí. „Koncert se neruší a spolu se mnou a Kandráčovci na něm vystoupí také Marie Rottrová a Josef Laufer,“ dodala Gombitová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám