Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Celebrity mají občas mylnou představu o tom, že potkaly ideální protějšek, s nímž se ženou před oltář. Po neuváženém kroku pak přichází vystřízlivění a touha co nejrychleji opět získat svobodu. Podívejte se na manželství, která velice rychle ztroskotala.

Když bylo Britney Spears (42) 22 let, v Las Vegas se provdala za svou dětskou lásku Jasona Alexandera. O 55 hodin později si ale uvědomila, co natropila, a sňatek anulovala.

Pouhých šest dní si harmonické manželství užívali Carmen Electra a Dennis Rodman. Americký wrestler to s herečkou z Pobřežní hlídky vzdal po necelém týdnu. Podobně to měl Eddie Murphy s Tracey Edmonds. Po 14 dnech si uvědomili, že nebyli jeden pro druhého stvořeni.

Kim Kardashian (43) prožívá spokojený vztah s Kanyem Westem. Věděli jste ale, že má za sebou dva rozvody? V roce 2011 se provdala za hráče NBA Krise Humphreise. Žádost o rozvod přišla pouhých 72 dní po svatbě.

Elvisova dcera Lisa Marie Presley se devět měsíců po svatbě rozkmotřila s Michaelem Jacksonem. Následně se stal jejím manželem Nicolas Cage a přišlo další fiasko. Žádost o rozvod na sebe nechala čekat jen tři měsíce.

Zvláštní vztah k manželství má sexbomba Pamela Anderson (56). Kromě dvou svateb a rozvodů s Rickem Salomonem se stačila provdat i za Kida Rocka. Čtyři měsíce po svatbě už chtěli od sebe.

Manželství fungující čtyři měsíce nejsou ve světovém šoubyznysu ojedinělým jevem. Stejnou zkušenost mají Colin Farrell s Amelií Warner, Jennifer Lopez (54) s Crisem Juddem i Bradley Cooper (49) s Jennifer Esposito. Jen o měsíc déle to vydrželo Drew Barrymore s komikem Tomem Greenem.

Reklama

Další články

Načítám