Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Kouklová je spokojená, že může zkoušet novou hru Trójská válka společně s manželem Karlem Heřmánkem mladším. "Je skvělé ho nevidět jenom po zkouškách doma. Ovšem žádnou společnou scénu nemáme, takže spolu vlastně nehrajeme, což je vtipné," řekla Super.cz.

"Já ani tak velkou roli jako on mít nemůžu, pořád ještě na rozdíl od Karla nemluvím dokonale anglicky, i když už se zlepšuju. tak mu aspoň nosím svačinky a obědy," přiznala Nikol, která s manželem zkouší s divadelní společností Prague Shakespeare Company, kde se jinou řečí nemluví, jelikož jde o mezinárodní soubor.

"Zato jsem se ale naučila řecké písně, protože k tradičním řeckým hrám patří to, že jsou doprovázené zpěvem. Za čtyři dny jsem se jich musela naučit pět. Ale jsem ráda za tuhle příležitost. Těším se na to, že se příští rok plánuje jet s touhle hrou do Ameriky turné," svěřila.

Ve Spojených státech ostatně Nikol s Karlem napůl žijí. "Napůl jsme tam, napůl tady. Musela jsem kvůli tomu dokonce odejít z divadelních představení anebo v nich mám alternace. Po tom se mi trošku stýská, ale začínám zase zkoušet na nějaké letní scény. Je to těžší kombinovat, ale vždycky to jde, když se chce," míní.

Nikol v Americe obchází konkurzy, také to zkouší v modelingu. Karel už měl i hlavní roli v nízkorozpočtovém filmu. "Takhle to jde, dokud nejsou děti. Ty do budoucna určitě plánujeme, ale baby boomu v mém okolí, kde je spousta hereček těhotných anebo porodilo, jsem zatím nepodlehla," uzavřela Nikol.

Reklama

Další články

Načítám