Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi finalistkami letošního ročníku České Miss se objevují i dívky, které už v minulosti získaly nějakou pozornost veřejnosti. Jednou z nich je například blogerka Nicola Bechyňová. „Možná by mi to mohlo pomoct, já si ale myslím, že žádná z nás nebude ve finále zvýhodňovaná nějakýma folowerama na Instagramu,” říká třiadvacetiletá Nicola, která má svůj blog It’s me Nicola.

Sympatická kráska už nějaký ten pátek chodí s bundesligovým fotbalistou FC Norimberk Ondřejem Petrákem. Ten s účastí své partnerky v národní soutěži krásy problém nemá, ba naopak. „Přítel měl radost a podporuje mě. My se podporujeme navzájem a má ze mě radost,” říká Nicola, která v minulosti absolvovala například soutěž Miss Face.

S partnerem se prý nebojí, že by je zasáhla tzv. missí nemoc, která zafungovala na celou řadu jejich předchůdkyň. „Už jsem si prošla nějakými soutěžemi a vždycky nám to vydrželo. Myslím si, že to zvládne hodně lidí a missí nemoc je jen pověra,” mávla rukou Nicola.

Reklama

Další články

Načítám