Hlavní obsah
Článek

Populární televizní kuchař, nekompromisní kat všech špatných restaurací se dnes podruhé žení. Své Ano řekne Zdeněk Pohlreich (66) přítelkyni Zdeňce ve své luxusní zámecké restauraci ve Švýcarsku. Aby nebyli nikým rušeni, rozhodli se pro svatbu v zahraničí.

Veselku připravují již několik týdnů. Na triku ji má především sestra nevěsty Lenka, která vlastní svatební agenturu. Pohlreich s partnerkou tak vložili svůj velký den do správných rukou. A kde jinde by se lépe najedli než v restauraci, jejíž jídla vymyslel sám Pohlreich a na kuchaře pečlivě dohlíží.

Ano si Pohlreich s přítelkyní Zdeňkou řeknou na břehu Bodamského jezera, kde kuchař vlastní v nádherném zrekonstruovaném zámku restauraci TriBeCa. A prostory jsou k velkému dni jako stvořené. Na svatby jsou tam připraveni a organizují je velice často.

"Nabízíme Vám kompletní služby v oblasti organizace svateb – svatební obřad na zámeckém dvoře s romantickými fotografiemi ze zámeckého parku, ale také oslavu a svatební hostinu zcela podle Vašich přání. Sdělíte-li nám své představy, rádi Vám sestavíme individuální nabídku," píše se na oficielních stránkách švýcarské restaurace.

Podívejte se ve fotogalerii, kde se bude svatební veselí konat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám