Hlavní obsah
Článek

Pouhé dva dny po porodu vévodkyně Kate (42) se britská média věnují jejímu švagrovi s nastávající manželkou. Sotva Britové oslavili narození dalšího královského potomka, vyhlížejí svatbu Harryho s Meghan Markle (42).

Trojnásobná maminka už v pondělí s dalším synem zapózovala fotografům. Netrvalo dlouho, a v centru dění je Meghan. Spojené království si totiž ve středu v rámci svátku Anzac Day připomíná oběti válek z Austrálie a Nového Zélandu. Kate se bohoslužby kvůli rodičovským povinnostem zúčastnit nemohla, nastala tak velká chvíle pro americkou herečku, která se 19. května stane součástí britské královské rodiny.

Pro Meghan šlo o první vzpomínkový obřad, kam dorazila společně se svým nastávajícím mužem. Britové se opět mohli přesvědčit o tom, jak krásnou partnerku si Harry vybral. V šedém kabátě a tmavém klobouku byla vzorem elegance. Na oficiálních akcích Meghan nadělá přinejmenším srovnatelnou parádu jako Kate.

V souvislosti s narozením sourozence prince George a princezny Charlotte se samozřejmě začalo spekulovat o tom, kdy se maminkou stane Meghan. Ta v srpnu oslaví 37. narozeniny a její biologické hodiny tikají. Je hodně nepravděpodobné, že by k porodu došlo ještě letos. Královna Alžběta II. by nejspíš nepřipustila, aby Harry do manželského svazku vstoupil se ženou v požehnaném stavu.

Reklama

Další články

Načítám