Hlavní obsah
Článek

Novou SuperStar se nestane, ale už teď je populárnější než většina dřívějších vítězů hudební soutěže. Laci Angyal se stal fenoménem, který nemá v Česku ani na Slovensku obdoby.

Koncert Leoše Mareše (48) v pražské O2 areně se nesl ve stínu jeho sporu s provokatérem Kazmou, který na něj nafingoval autonehodu a pár hodin před vystoupením jej dostal do velmi nepříjemné situace. Pro fanoušky v zaplněné hale si kromě růžového kožichu připravil jedno velké překvapení. Na pódiu dal prostor Lacimu s jeho vlastní písní Pošta, s níž mladý Slovák okouzlil porotu i diváky SuperStar.

Jeho cesta v soutěži už skončila. Bohužel se nedostal do fáze, kdy o jeho postupu rozhodují diváci, a porota jej při eliminaci zpěváků dále nepustila. To Laciho ale vůbec nemusí trápit. Zazpíval si na místě, kde dostávají prostor jen největší hudební hvězdy. A fanoušci, kteří si koupili lístek na Leoše, jej přijali s nadšením.

„Vůbec jsem se nebál, šel jsem na pódium s tím, že si to užiju, a to se mi podařilo. Takový pocit jen tak někdo nezažije,“ řekl nám Laci o zážitku, který mu kromě uspokojivého pohledu na 18 tisíc diváků přinesl i první honorář.

Leoš se plácnul přes kapsu a skromnému zpěvákovi, který diváky dojal svým příběhem, výrazně zvýšil jeho životní úroveň. Na pódiu mu předal šek na čtyři tisíce eur (100 tisíc českých korun). „Máš 100 tisíc za dvě minuty. To už máš jak já,“ pobavil štědrý moderátor publikum i Laciho, který se díky němu symbolicky zařadil mezi nejlépe placené interprety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám