Hlavní obsah
Článek

Ještě nestihla ani oslavit první narozeniny svého syna Nathana a už má oči pro pláč. Herečka a zpěvačka Eva Burešová (24) zůstala na svého syna sama. „Je to pravda. Jsme s partnerem od sebe. Těžko se mi o tom mluví, je to poměrně čerstvé, asi tak čtrnáct dní, co jsem s Nathánkem sama,“ svěřila se Super.cz Burešová.

Eva se snaží s těžkou životní situací, do které se dostala, bojovat. „S hlídáním mi pomáhá maminka. Zkouším nové představení s Hankou Gregorovou Boeing - Boeing, ale to je tak na tři hodiny denně. Jsem bojovnice, musím se s tím nějak poprat,“ prozradila Eva, která také zpívá v muzikálech Dracula nebo Čas růží. Nedávno se ale musela také popasovat s výpovědí z Divadla Radka Brzobohatého, kde jí právě kvůli spolupráci s Gregorovou zabouchli dveře.

Svého přítele, který je hudebníkem, do společnosti Eva příliš často nebrala. I po rozchodu, který je pro Burešovou nyní velmi bolestný, se s ním ale snaží vycházet. „Malého Nathana oba milujeme. Tatínek si ho může půjčit, kdy chce a vídá se s ním. Rozhodně mu nebráním s ním být v kontaktu. Je to těžká situace pro všechny,“ dodala posmutněle zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám