Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hitem loňského léta byl styl lingerie, kdy spodní prádlo nebo oblečení na spaní funguje jako kousek k běžnému nošení. Tento trend volně přetrvává do aktuální sezóny a Monika Leová (32) to ví.

Moderátorka zpravodajského bloku na Primě si proto na znovuotevření známé asijské restaurace oblékla komplet připomínající pyžamo. Do prostředí restaurace tento kousek s prvky japonského kimona vhodně zapadl. „Mě tyto věci teď ohromně baví. A nedovedete si představit, jak je to pohodlné,” komentovala svůj outfit exotická kráska.

Na akci Moniku doprovodil její snoubenec Martin. Na akci, kde se prohýbaly stoly pod dobrotami asijské kuchyně budoucí manželé sbírali inspiraci ke svatbě, ve které uplatní kombinaci české a asijské kuchyně. „Přijedou i moji příbuzní z Vietnamu, babička a strejda. Lidi budou popíjet kokosovou vodu přímo z kokosových ořechů. Myslím, že to bude exotická svatba, rozhodně ne typicky česká,” usmívá se Monika Leová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám