Hlavní obsah
Článek

Dnešní a zítřejší koncert Leoše Mareše (47) je dlouho očekávanou událostí. Moderátor se na tento velký počin poctivě připravoval. Kvůli dvěma koncertům vznikly nové písně, Leoš tvrdě dře v posilovně pod dohledem Jakuba Krause a velký zřetel bere i na výběr kostýmů, které má na starost jeho dvorní stylista Filip Vaněk.

Mareš se během dvouhodinové show převlékne hned čtyřikrát. Vzhledem k tomu, že se každý outfit postupně mění na další, uvidí diváci na Leošovi celkem osm proměn. Hlavní kostýmy vznikly ve spolupráci s módní značkou Dsquared2, za kterou stojí návrhářská dvojčata Dean a Dan Catenovi. S designéry se Mareš setkal přesně před dvěma lety v Rio de Janeiru, kde prý vznikl nápad ke spolupráci.

Stylista Vaněk si dal práci i s výběrem kostýmu pro zpěvačku Helenu Zeťovou (43), která s Marešem odzpívá duet Slib, který moderátor vytvořil jako vyznání lásky manželce Monice. Zpěvaččina extravagantní róba pro změnu vznikla v italském ateliéru Versace.

Na pódiu O2 areny dnes Leoš Mareš oblékne pochopitelně také kožich. Dlouhý huňatý kabát s výrazně růžovým chlupem mu byl vytvořený speciálně na míru v Moskvě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám