Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že už nejen vévodkyně Kate (42), ale i brzy tříletá princezna Charlotte je britskou módní ikonou. Modré šatičky s kvítky a bílým límečkem značky Little Alice London, kterou vlastní kamarádka Kate ze studií Alice Avenel, v nichž se v pondělí přišla podívat do porodnice na mladšího brášku, se následně během pár hodin ve všech dostupných velikostech na eshopu značky vyprodaly.

To je úkaz, který se často děje v souvislosti s oděvy, v nichž se na veřejnosti objevuje vévodkyně Kate. Ta totiž do šatníku zařazuje šaty, kabátky a další módní kousky za velmi sympatické a dostupné ceny. Když k tomu přidáme její všeobecnou popularitu (i kvůli tomu, že se nezdráhá obléct jednu věc několikrát - jako každý jiný), nelze se divit, že levnější kousky, které vynese, se v mnoha případech vmžiku vyprodají.

A i Charlotte má evidentně našlápnuto stát se vzorem pro maminky a jejich malé dcerky. Minimálně v případě cenově dostupných kousků, jakým byly i zmíněné modré šaty. Stály v přepočtu 1300 korun českých.

Reklama

Další články

Načítám