Hlavní obsah
Článek

Otázkou včerejšího dne bylo, zda vévodkyně Kate (42) porodí holčičku, či chlapečka. Odpověď už známe, a nyní se spekuluje o jménu novorozence. Rodiče toto tajemství ještě chrání, ale bookmakeři ve Velké Británii si myslí, že znají odpověď.

Kate a William se při výběru jmen svých dětí inspirovali dějinami. George Alexander Louis odkazuje na šest předchozích králů, Charlotte Elizabeth Diana ctí matku a babičku svého otce. Jaké jméno zvolí do třetice? Opět se dá očekávat, že upřednostní něco tradičního. Na modernismy jako Saint, Chicago, Dream nebo True, jaké se nosí u Kardashianů, určitě nedojde.

Britští bookmakeři v roce 2013 správně odhadli jméno George. V případě jeho sestřičky Charlotte se ale sekli a tipovali Alici. Tentokrát se nejčastěji skloňuje jméno Arthur v kursu 6:1, následují Albert s Philipem s kursem 11:1. V úvahu připadají i Frederick a James (kurs 13:1). Skutečnost by se měla veřejnost dozvědět velice brzy. Jméno George a Charlotte bylo prozrazeno dva dny po jejich narození.

Jak se bude jmenovat třetí dítě Kate a Williama?
Arthur
9,3 %
Albert
7,5 %
Philip
49,2 %
Frederick
2,4 %
James
10,7 %
úplně jinak
20,9 %
Celkem hlasovalo 1649 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám