Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Váš pejsek nebo kočka miluje sedačku, a tak využívá každé příležitosti si na ní poležet. Výsledkem je pak podrápané čalounění, všudypřítomné chlupy a případně otisky pacek z procházky. Řešením jsou napínací potahy, které se jednoduše udržují, a díky nim bude sedačka nejen jako nová, ale především pořád čistá.

Sedačka jako pelíšek i hřiště

Více

Komerční sdělení

Když máte pocit, že je vaše sedačka tak trochu psím pelíškem nebo hracím koutkem vašich dětí, pořiďte si na ni napínací potahy. Sedačka si zachová svůj původní tvar, jenom dostane úplně nový kabátek. Napínací potahy od decoDoma fungují v podstatě jako druhé čalounění a vykouzlí zbrusu novou sedačku z vaší původní. Potah překryje skvrny, díry a jiné nedostatky původní sedačky, která je ukrytá pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnat věčně se shrnující deky.

Proměna během 5 minut

Více

Komerční sdělení

Proměna sedačky v novou je s napínacím potahem velmi snadná. Zvládnete to sami během 5 minut. Je to stejně jednoduché jako si obléknout tričko. Velmi snadná je i údržba potahů. V případě ušpinění je stačí sundat a dát do pračky vyprat. Už nemusíte mít strach o čistotu sedačky. Napínací potahy ochrání sedačku i původní čalounění před chlupy, nečistotami, ale i drápky. Kromě majitelů zvířecích mazlíčků si potahy pochvalují také rodiny s malými dětmi, kde o nehody na sedačce také není nouze.

Více než 60 barev a vzorů

Více

Komerční sdělení

Díky tomu, že se potahy tak snadno udržují, nemusíte volit jen tmavé odstíny. Splnit si můžete i sen o světlé sedačce nebo křeslu. Ať už zvolíte potah v oblíbených žíhaných variantách, nebo moderní jednobarevné varianty, vždy bude vaše sedačka vypadat jako úplně nová. Skvěle sedne i na moderní hranaté tvary sedaček, včetně těch rohových nebo varianty s otomanem.

Kvalitní provedení

Více

Komerční sdělení

Napínací potahy decoDoma jsou vyrobené z kvalitního materiálu, který drží i po opakovaném praní. Potahy jsou šité v Itálii, Turecku nebo Španělku a liší se technologií výroby. Pokud váháte, jestli si potahy pořídit, přečtěte si recenze spokojených zákazníků nebo se na ně běžte podívat do některé z prodejen decoDoma.

Další články

Načítám