Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pořiďte si pro letošní sezónu neobvykle řešené plavky a staňte se královnou pláže. Vsaďte na nepřehlédnutelnou asymetrii, elegantní volánky i lesklé ozdoby. Vybrali jsme pro vás pět módních kousků, ve kterých se budete cítit výjimečně.

Tip 1: Plavky s náhrdelníkem

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

V plavkách Monaco Capuccino se nedostatku pozornosti bát nemusíte. Jejich nevšední odepínací přívěsek z drobných kamínků rozzáří Váš dekolt, podprsenka bez kostic se postará o maximální pohodlí a vyjímatelné vycpávky zase krásně vytvarují ňadra. Celý outfit doplňují kalhotky klasického střihu, které díky elastickým lemům bezvadně padnou a skvěle se nosí

Tip 2: Plavky rozevláté jako vlny moře

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Chcete na pláži vypadat elegantně a zároveň se cítit pohodlně? Pak vsaďte na plavky Dulce. Pod pestrým volánem se skrývá bandeau podprsenka bez košíčků a kostic. Můžete k ní připnout i délkově nastavitelné ramínko. Hladké kalhotky s pružnými okraji jsou pohodlí samo, netlačí a lichotí zadečku. A když už jsme u té praktičnosti, celé plavky jsou ušité z rychleschnoucí látky a faktor UPF 50+ spolehlivě ochrání před ostrým letním sluncem.

Tip 3: Odvážné, a přesto decentní monokiny

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

V plavkách Vacanze z italské kolekce Gold Label se budete i u vody cítit jako na přehlídkovém mole. Rafinované průstřihy odhalují boky a vykreslují přitažlivé křivky. Střední díl a kalhotky zdobí plavkové šňůrky se zlatými korálky. Celé plavky jsou vyrobené z extra jemného, rychleschnoucího materiálu, takže ani nebudete vědět, že je máte na sobě. Můžete si být ale jistá, že nikdo u bazénu tento skvostný kousek nepřehlédne.

Tip 4: Vneste do života trochu asymetrie

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Plavky Laurel zaujmou neobvykle řešenou podprsenkou na jedno ramínko. Látku zdobí drobné nalepené kamínky, které svou zlatou barvou povyšují celý komplet na luxusní módní kousek. Průstřih na klasických kalhotkách smyslně odhalí bok a gumička všitá v pase a nohavičkách se postará, že perfektně drží.

Tip 5: Plavky s nádechem exotiky

Foto: Astratex.cz
Více

Foto: Astratex.cz

Komerční sdělení

Ať už budete v létě kdekoli, můžete si připadat jako na dovolené v Tichomoří. Stačí si obléknout plavky Mauritius Tukan s hravým potiskem tukanů. Vyztužená podprsenka s kosticemi a vyjímatelnými push-up vycpávkami se postará o bohatý dekolt. Její vrchní část zdobí síťovina a vedou z ní ramínka, která se zavazují za krkem. Kalhotky díky pružným lemům neškrtí a bezvadně sedí. Vaše boky rafinovaně poodhalí síťovina, zatímco zadeček zahalí elegantní černá látka.

Další články

Načítám