Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od dětství si prý přála být modelkou a až po narození syna Nathaniela se jí to plní. Maminka ani ne ročního chlapečka zpěvačka Eva Burešová snad už podesáté po porodu zase fotila módní snímky.

"Jsem nadšená. Všichni mi říkali, že modelkou být nemůžu, když jsem tam maličká. Ale Eva Longoria je taky takhle malá. A tak jsem šťastná, že se mi to taky povedlo," řekla Super.cz. Burešová při focení svatebních šatů pro mladou návrhářku Debbie Brown.

"Konkrétně pro Debbie už fotím podruhé, a doufám, že to nebude naposledy, protože jsem se do jejích šatů úplně zamilovala. Její šaty jsou klenot za klenotem," míní Eva, která model z posledního focení, červené šaty z naší fotogalerie, oblékne i na blížící se divadelní premiéru hry, kde se bude alternovat s Evou Perkausovou (30).

Vrátili jsme se ale ke svatebním šatům, které fotila v restauraci na baštách pod Vyšehradem. Byly totiž dost odvážné, s průsvitným topem, v němž prosvítala zpěvaččina ňadra. Kdyby se v takových šatech vdávala nevěsta v kostele, andílci na obrazech by se asi červenali.

"V tom problém nevidím, spíš ta vlečka je dost těžká, váží asi jedenáct kilo, tak bych potřebovala, aby mi ji někdo nosil. Ty šaty jsou pořád romantické, ale zároveň jsou sexy. A pámbu nás stvořil nahatý, tak by ho určitě nepřekvapilo, kdyby tohle viděl," uzavřela Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám