Hlavní obsah
Článek

Bizarnější show jste na televizních obrazovkách ještě neviděli. V rodinné podívané s příznačným názvem Štiky bude asi nejvíc slyšet dominantní blondýna Monika Štiková, která je matkou Ornelly Koktové (31), jež se do širšího povědomí veřejnosti dostala tím, že počala dítě s tehdy ještě manželem Gabriely Partyšové (45) Josefem Koktou (61).

Podpantoflákem roku pak bude Moničin (51) manžel Michal Štika. S ním se sice Monika rozešla a vyhrožuje rozvodem, ale Michal to nevzdává, protože svou temperamentní ženušku pořád miluje. A my se divíme, proč už dávno nevzal nohy na ramena.

Drsná Monika se totiž do svého chotě neustále naváží. Označila ho za tlustoprda i závisláka na pornu, ječí na něj, a teď ho navíc obléká jako puberťáka!

Nebohý Michal se Monice snaží zalíbit, a tak se ohákne do rádoby cool moderních džín. Celá rodinka se mu ale směje. „Roztrhaný džíny, ty ses po*ral,“ pustil se do něj Josef Kokta.

A další se přidali. Monika je totiž na mladší muže a zřejmě se Michala snažila předělat. „Přála bych svému tátovi nějakou pěknou žhavou milenku, aby se po 25 letech trošku uvolnil, protože máma se uvolňuje dost často, užívá si, tak proč by si nemohl užívat,“ míní Ornella, jež mámu označila za manipulátorku.

Na scénku se podívejte ve video ukázce. Napínavá telenovela z českého rybníčku poběží na Primě už večer.

Reklama

Další články

Načítám