Hlavní obsah
Článek

Zahraniční tisk označuje Terryho Hutta jako největšího fanouška britské královské rodiny a není důvod mu nevěřit. Třiaosmdesátiletý čiperný děda už desítky let objíždí Buckinghamský palác i další sídla královské rodiny a venku trpělivě čeká, až se některý z Windsorů objeví na veřejnosti.

Terry Hutt je známou postavičkou. Před Buckinghamským palácem stává za každého počasí, při významných událostech, kdy rodina zdraví svůj lid, samozřejmě v první linii; do paláců už během svého dlouhého života (obsese prý začala už v jeho čtyřech letech, kdy jako malý chlapec potkal královnu matku) poslal bezpočet dopisů, vzkazů, gratulací ke sňatkům, výročím i narozeninám.

Terryho „sláva“ se samozřejmě donesla k uším těch, které tak zbožňuje, a Kate s Williamem mu dokonce k osmdesátinám poslali dort.

Momentálně ale nedlí před Buckinghamem, ale před nemocnicí St. Mary, kde Kate rodí třetího potomka (23.4. v 11:01 porodila druhého chlapce). Ve svém modro-červeno-bílém obleku se vzorem britské vlajky (zvané Union Jack), díky němuž je samotné královně Alžbětě II. znám jako Union Jack Man, s brýlemi a kloboukem stejného vzoru bude jedním z prvních gratulantů, až Kate a William přijdou před nemocnici ukázat své miminko.

Reklama

Další články

Načítám