Hlavní obsah
Článek

Děti Jana Hrušínského (62) a Miluše Šplechtové (60) se rozutekly po světě. Hercův vyženěný syn Nikola žije se svými potomky několik let v Austrálii a mladší dcera principála Divadla Na Jezerce zase v USA. „My jsme rodina, nad kterou slunce nikdy nezapadá. Jsme skutečně tak rozmístění na té zeměkouli, že když se chceme sejít na Skypu nebo na FaceTimu, tak to musí být v hodinu, kdy jsou vzhůru všichni,“ prozradil herec.

Celá rodina i s jeho starší dcerou Kristýnou, která už je také maminkou, se tak sejdou jednou za pár měsíců. „Máme tři vnoučata, dvě v Austrálii a jedno v Praze. V létě se sejdeme všichni, děti přijedou. V lednu jsme byli v Austrálii a před rokem ve Filadelfii a děti tu byly na Vánoce, takže se vídáme celkem často,“ svěřil Hrušínský na tiskovce nového představení Je úchvatná, které v divadle chystá.

„Díky technice jako Skype se vídáme mnohem víc, než kdyby byly tady. Kdyby žily o dvě patra výš nebo v jiné čtvrti v Praze, tak bychom se možná viděli mnohem méně než teď,“ prozradil herec, který je v poslední době kvůli novému představení v jednom kole.

Reklama

Další články

Načítám