Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristina Kloubková se už nemůže dočkat léta. Moderátorka Televizních novin prý bude přes léto sice hodně pracovat, ale plánuje, že ještě vyjede s kamarádkami na chatu, také ji čeká tradiční dovolená, bez které si léto nedokáže představit.

„Já budu přes léto v práci, ale plánuji, že pojedu s Jasmínkou k moři. Vloni jsme byli v Turecku. Trochu jsem se bála jet, ale zjistila jsem, že je tam úplně bezpečno a bylo to perfektní. Budeme u moře, protože Jasmínka má alergie a musím zaklepat, že po loňské operaci, kterou měla v létě, nebyla celý rok nemocná,” vysvětluje svoje pohnutky k cestování Kloubková.

V plánu je ale i odpočinek v Česku. „Na jeden týden v srpnu jezdí celá naše rodina s bratrem, jeho ženou a její rodinou na společnou dovolenou. Je to parta asi deseti dětí a deseti dospělých, a na to se moc těším,“ prozradila na výstavě unikátních obrazů Emila Filly a jeho žaček v pražském obchodním centru ve Štěrboholech.

Prozatím to ale vypadá, že dovolenou s partnerem Václavem Kunešem, který si mimo jiné výborně rozumí s dcerou, je asi v létě nečeká. Její přítel prý bude rovněž hodně pracovně vytížený, ale nezoufá, což Kristina potvrzuje slovy: „Partner toho bude mít opravdu hodně, takže to letos asi nevyjde, ale to nevadí, tak pojedeme někdy příště.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám