Hlavní obsah
Článek

Už byla dávno zadaná, ale na plesy chodila jenom s kamarádkami. Italský dentista, kvůli němuž se modelka Lucie Smatanová odstěhovala do Milána, je totiž pracovně velmi vytížený. "Tentokrát jsme plánovali rok dopředu," řekla nám Lucka, kterou přítel Gabriele doprovodil na ples Prahy 1.

Bylo to teprve potřetí za dobu jejich vztahu, co jsme měli příležitost vidět ho ve společnosti. Předtím spolu byli na vyhlašování České Miss a na charitativní módní přehlídce. "Přítel přiletěl dopoledne před plesem, dost unavený, protože celý týden operoval. V jednu chvíli to vypadalo, že to ani nezvládne, tak jsem ráda, že to nakonec dopadlo," svěřila Lucka, jejíž přítel má plné ruce práce na implantační klinice v italské Bielle. "Má toho opravdu hodně, " dodala.

Sama partnera doprovází častěji. "Snažím se ho doprovázet všude, kam jezdí na zubařské kongresy. Nejen v Itálii, ale třeba také v Monaku nebo v Paříži, a teď jsme byli v Mnichově. Samozřejmě ho jako partnerka reprezentuju. Vůbec mi to nevadí, naopak, když s ním přijdu na akci tady, přijdu si hrozně roztěkaná a mám obavu, aby se necítil jako páté kolo u vozu, když se s každým zdravím. Naštěstí už se s některými lidmi zná a ti vědí, že na něj mají mluvit anglicky," přiznala Smatanová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám