Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plynový gril není spotřebič, který kupujeme na jednu sezonu, ale měl by to být kvalitní a spolehlivý pomocník, je proto dobré nechat si při jeho výběru poradit od odborníků. V pražském GrilCentrum.cz Modřanská 80, Praha 4 takové experty najdete.

Weber Q 1400 – malý, ale šikovný

Foto: Grillcentrum
Více

Foto: Grillcentrum

Komerční sdělení

Pokud potřebujete skladný, elektrický gril, který si můžete vzít kamkoliv s sebou, pak rozhodně zvolte Weber Q 1400! Má propracovaný design se zaoblenými tvary, několik barevných variant a navíc je to vysoce kvalitní a po všech stránkách funkční zařízení z prvotřídního materiálu – poklop a grilovací vana jsou z hliníkové slitiny, nylonový rám je vyztužený skleněnými vlákny, hořák je z ušlechtilé oceli a grilovací rošt z porcelánem smaltované litiny. Gril má praktické postranní poličky, které se dají sklopit, a v poklopu zabudovaný teploměr. Lze ho používat s plynovou kartuší nebo s plynovou lahví s redukcí.

Spirit E- 320 – klasika na zahradu

Foto: Grilcentrum
Více

Foto: Grilcentrum

Komerční sdělení

Plynový gril Weber Spirit E-320 představuje pomocníka, který se svou grilovací plochou 60 x 45 cm nasytí i větší společnost. Má tři plynule nastavitelné hořákové ventily, které lze používat odděleně a využívat tak metodu přímého i nepřímého grilování. Integrovaný systém porcelánem smaltovaných aroma kolejnic Flavorizer Bars zajišťuje perfektní aroma a žádný spálený tuk. Pevné postranní stolky poskytují dostatek pracovní plochy i místa na odkládání jídla. Zabudovaný postranní vařič umožňuje přípravu omáček a příloh. Dělený porcelánem smaltovaný litinový rošt Gourmet BBQ System činí z grilu praktickou venkovní kuchyni s mnohostranným použitím (středový díl lze vyměnit za řadu komponentů - například pizza kámen, litinový rošt Sear Grate na steaky nebo pánev wok).

Genesis II E-410 – nová řada legendárního grilu

Foto: Grilcentrum
Více

Foto: Grilcentrum

Komerční sdělení

Když před více jak 30 lety společnost Weber představila první plynové grily Genesis, způsobila tím naprostou revoluci v grilování. Weber po letech testování a řadě inovací představil novou řadu Genesis II. Grily vznikly ve dvou řadách a čtyřech velikostech. Genesis II E-310 je čtyřhořákový model vybavený vysoce výkonným grilovacím systémem GS4, který odlišuje Genesis od ostatních plynových grilů - například svým propracovaným odkapávacím systémem, s nímž vypečený tuk odchází přesně tam, kam má, bez nechtěného připalování, nebo vysoce výkonnými hořáky. Mají dělený rošt, kam je možné vkládat komponenty ze systému Weber Gourmet BBQ – třeba pánev wok, pizza kámen, stojan na drůbež atd. Kromě toho lze Genesis II opatřit high tech novinkou – digitální termosondou iGrill 3, která se s pomocí technologie bluetooth snadno připojí k vašemu chytrému telefonu nebo tabletu. Aplikace Weber iGrill, která je ke stažení zdarma, pak díky řadě funkcí zajistí, že vždy dosáhnete skvělých výsledků.

Genesis II LX S-640 – když chci víc

Foto: Grilcentrum
Více

Foto: Grilcentrum

Komerční sdělení

Verze Genesis II LX je oproti klasické řadě Genesis II vybavena řadou zlepšení navíc a je tak určena pro všechny, kteří grilování vnímají jako gurmánský zážitek. Verze LX má například postranní hořák, funkci nastavení teploty na High+ pro prudké opékání, což ocení především milovníci steaků, a mnoho dalších plusů, které grilování pozvednou na vyšší úroveň. Model Genesis II LX S-640 je šestihořákový gril s designem z ušlechtilé oceli. Z grilovací plochy 103 x 48 centimetrů nasytíte bez problémů i větší skupinu strávníků.

Go Anywhere – na výlety

Foto: Grilcentrum
Více

Foto: Grilcentrum

Komerční sdělení

Pokud rádi jezdíte na výlety a chcete mít svůj gril s sebou, pak přesně pro vás je vhodný plynový gril Weber Go Anywhere. Je to praktický a přenosný gril, prostorově úsporného designu. Váží pouze 5,66 kg a snadno se přenáší díky stabilnímu madlu a sklapovacím nohám, které zároveň slouží jako pojistka uzavření grilu. Poklop a kotel jsou porcelánem smaltované a grilovací rošt je chromovaný – vše v prvotřídní Weber kvalitě.

Další články

Načítám