Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prý se chystala na poslední chvíli, ale opět byla dokonalá. Andrea Verešová (43) strávila pár dní mimo Českou republiku, takže model od její návrhářky Zuzany Lešák Černé se upravoval na poslední chvíli. "Měla jsem pocit, že jsem trochu přibrala, tak mi šaty ušila volnější, ale musely se zase zužovat," svěřila nám Andrea.

Dekolt jí nezdobil žádný šperk, protože byl ozdobou sám o sobě. Ostatně oči z něj nespustil ani syn herce Pierra Richarda Christophe, který byl na plesu Prahy 1 v paláci Žofín čestným hostem a představoval tady i svoji vinici. S Andreou, která mluví dokonale francouzsky, si padli hned do noty.

"Stylista a kamarád Martin mi poradil a držel mě trochu při zemi, že prsten a náušnice stačí. Já jsem taková straka, tak bych toho na sebe navěsila mnohem víc," smála se Verešová, kterou doprovodil právě stylista, protože manžel Daniel Volopich se po úraze achillovky na plesání stále necítí a hlídal doma děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám