Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Policie na Floridě v sobotu v noci chytila a zatkla muže, který se během posledního měsíce několikrát obnažoval a kálel na schodech před třídou místní střední školy Ocala’s Fort King Middle School. Deviantem byl teprve třiadvacetiletý Kenneth Martin Sorsony, informoval server Broward-Palm Beach NewTimes.

Podle dostupných zpráv se mladý muž poprvé dopustil tohoto činu na schodech školy 14. září a následně se na toho místo vrátil ještě minimálně čtyřikrát.

Poté, co bylo jeho jednání ohlášeno na policii, na místo se nainstalovala bezpečnostní kamera. Právě ta také zachytila muže na videu a poskytla materiál pro policejní vyšetřovatele.

Policie nakonec muže dopadla i na základě dvou telefonátů s tipy na pachatele. Během policejního výslechu Sorsony uvedl, že tak činil kvůli 'zlým duchům'. Muž zároveň přiznal, že potřebuje pomoc. Mladík je obviněn z pěti přestupků, případ se i nadále řeší.

Související témata:
Obnažování

Reklama

Další články

Načítám