Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teď už je v Myanmaru na světové soutěži krásy. My se ale ještě stihli s letošním Mužem roku Matyášem Hložkem rozloučit, než dobalil poslední věci do kufru. A měli jsme možnost zjistit, že svoji figuru na soutěž vymakal zřejmě k dokonalosti. Má jenom pět procent tuku v těle.

"Už dobalím jenom obleky. Hlavně mám ale děsně moc triček, tílek, kraťasů, protože tam bude děsné vedro, přes den čtyřicet stupňů, večer osmadvacet. Pak mám troje tenisky, pantofle, boty ke casual oblečení a lakovky ke smokingu. Váhový limit na zavazadlo mám třicet kilo, tak snad to projde," doufal.

Bavili jsme se samozřejmě i o jeho postavě, když se nám předvedl do půl těla. "Byl jsem trošku nervózní, vsadili jsme se s chlapama ve fitku, kdo bude mít nejméně procent tuku v těle. S pěti procenty jsem vyhrál. Jsem spokojený a doufám, že to bude stačit," pochlubil se Matyáš, jemuž budeme samozřejmě na soutěži Mr. International držet palce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám