Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Verne Troyer, který měřil pouhých 81 centimetrů, zemřel. Bylo mu pouhých 49 let. Příčinu smrti rodina neoznámila. Troyer ale trpěl delší dobu depresemi, které se snažil zahánět alkoholem. Často prý také uvažoval o sebevraždě.

„Verne byl velmi pečlivý člověk. Chtěl každého rozesmát a sám se neustále smál. Verne se snažil udělat svět lepším místem,“ uvedla rodina v prohlášení na Instagramu.

„Byl to velký bojovník, když se jednalo o jeho bitvy. Inspiroval lidi po celém světě svojí cestou, odhodláním a postojem. V průběhu let se snažil a vyhrával, snažil a vyhrával a bojoval, ale naneštěstí toho na něj bylo příliš mnoho. Deprese a sebevražda jsou velmi vážnou záležitostí. Nikdy nevíte, jakou bitvou si člověk prochází uvnitř sebe sama. Buďte k sobě přátelští a vždycky mějte na paměti, že nikdy není pozdě obrátit se o pomoc,“ naznačila rodina, že za hercovou smrtí stojí opravdu těžké psychické problémy.

Ač byl Verne Troyer malého vzrůstu, ve filmovém světě se rozhodně neztratil. Proslavila ho především role Mini Me ve špionážní komediální sérii Austin Powers. Diváci ho znají také ze seriálů Bostonská střední či Mladý Hercules. Z filmů stojí za zmínku například Harry Potter nebo kinohit Muži v černém.

Reklama

Další články

Načítám