Hlavní obsah
Článek

V rodině Kristiny Kloubkové je zjevné, že jablka nikdy nepadají daleko od stromu. Sympatická blondýnka je dcerou baletky Národního divadla Kristiny Maarové, choreografa Vladimíra Kloubka a i začátek její kariéry se točil okolo tance. Kristina se stala profesionální tanečnicí a uznávanou choreografkou. Hrou osudu je jejím aktuálním partnerem rovněž choreograf Václav Kuneš.

Naposledy jsem se s Kristinou setkali, když vyrazila obdivovat obrazy Emila Filly a jeho žaček v obchodním centru v pražských Štěrboholech a ptali jsme se jí, jestli se její dcera Jasmína vydala v rodinných šlépějích. Ukázalo se, že i sedmiletá holčička je nadšená pro tanec, ale její maminka z toho není příliš potěšena. „Nesouhlasila jsem s tím, ale ona je nadšená. Neomylně jde za baletem. Po absolvování ukázkové hodiny se vrátila plná radosti s otázkou, jestli může jít zítra znovu,“ svěřila se bývalá choreografka.

Jasmínka je talentovaná i v jiných uměleckých směrech. „Já jsem taková ta pyšná matka na všechno, ale myslím si, že Jasmínka hezky maluje, na to kolik jí je. Já jsem nucená malovat úplně všechno, hlavně koně, jednorožce a Pegase, ale ty proporce mi moc nejdou,“ smála se Kristina Kloubková, která tvrdí, že se učí malovat až teď. Zavzpomínala, že ve svých pěti letech dokonce vyhrála soutěž v kreslení, ale bohužel se zasekla a je na tom pořád stejně.

Reklama

Další články

Načítám