Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělský tisk ve čtvrtek informoval, že herec Richard Gere (68) začátkem dubna potřetí vstoupil do svazku manželského. Jeho vyvolenou je publicistka a aktivistka Alejandra Silva (35), s níž herec, známý z filmů Pretty Woman, Nevěsta na útěku, Podzim v New Yorku nebo Proroctví z temnot, žije čtvrtým rokem. Stejně jako jeho předchozí manželky je to krásná a charizmatická žena.

O kráse se dá samozřejmě mluvit v případě Gereovy první manželky, jíž byla v letech 1991-1995 topmodelka a jeden z tehdejších sex symbolů Cindy Crawford (58). Štěstí spolu ale nenašli. Zatímco Gerea život odvál do náruče Carey Lowell, Crawford se v roce 1998 provdala za Randeho Gerbera, s nímž je dodnes a mají spolu dvě děti, dceru Kaiu a syna Presleyho.

Carey Lowell (57) byla Gereovou manželkou dlouhých 14 let (rozešli se po 11 rocích) a herec se díky ní stal otcem syna Homera. Hercova novomanželka má z předchozího manželství s Govindem Friedlandem syna Alberta.

Reklama

Další články

Načítám