Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední odvysílaná Výměna manželek má dohru v podobě pokuty. Kvůli napadení „vyměněné manželky“ Jany z Liberce dostane rodina Romana z Bíliny jen polovinu honoráře. Ten v plné výši činí sto tisíc korun, rodina tak přišla o padesát tisíc. „Ano, je to pravda. Kvůli napadení dostali půlku,“ potvrdil Super.cz PR koordinátor pořadu Vojtěch Boháček.

Ten zároveň popřel tvrzení bílinské rodiny, že štáb do Romana, který opilý před Janou i dětmi nadával, křičel a padal, schválně „nalíval“ tvrdý alkohol. „Tvrzení účastníka Výměny manželek jsou zcela lživá! Produkce pořadu přistupuje k účastníkům za všech okolností profesionálně,“ řekl Boháček.

Právě toto Romanovo chování bylo pro Janu poslední kapkou a z domu se odstěhovala do hotelu. „Já tady prostě nebudu s magorem. Nemám zapotřebí, aby do mě strkal, aby si na mně vylejval svoje mindráky. Já tady nemůžu zůstat,“ řekla. Výměna pak byla ukončena po osmi dnech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám