Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční Výměna manželek, v níž se potkaly rodiny z Bíliny a Liberce, byla jednou z nejdiskutovanějších za poslední dobu. Kvůli fyzickému napadení účastnice Jany. Ta zpětně o zkušenosti z reality show promluvila.

„Celkově mi Výměna nevadila a myslím si, že kdyby se nestal incident, který se stal, tak by to bylo nezáživné. Roman by byl jen neschopný chlap, který se nedokáže postarat o rodinu, nedokáže dětem opravit postel a tím by to skončilo. Tím, co se stalo, to ale bylo hrozné,“ uvedla maminka malého Alexe.

Incident jí připomněl dobu vztahu s otcem svého staršího syna, s nímž to prý také neměla lehké. „Došlo na nějaké strkání, mlácení, facky, rozbité talíře. Než jsem ho opustila, bylo to u nás na denním pořádku. Právě proto jsem nejspíš taková, jaká jsem – nenechám se sebou orat,“ svěřila.

Po zkušenosti v Bílině si o to víc váží svého aktuálního partnera Richarda. „Uvědomila jsem si, že mám doma chlapa, který se dokáže postarat,“ dodala Jana. Ten prý měl „sto chutí“ si to jet po odvysílání pořadu s Romanem vyřídit. „Myslím, že si ho tam podají ostatní,“ říká Richard. „Ať se jdou léčit a neukazují se v Liberci,“ vzkázali do Bíliny.

Reklama

Další články

Načítám