Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

O 7 kg méně za jeden měsíc, bez hladovek a jo-jo efektu? Je to možné! Takové výsledky mají tisíce žen v Evropě, které vyzkoušely Dietu OXY. Podívejte se, proč funguje a je zdravější než bílkovinné diety v krabičkách nebo Dukanova dieta.

Jak byste se cítila, kdybyste za 1  měsíc zmenšila velikost oblečení o 1 číslo?  Hezká, sebevědomá a plná sexappealu.Zmenšení velikosti o 1 číslo odpovídá zhubnutí 7 kg. Tolik zhubnou ženy, které dodržují Dietu OXY - a proto byla označena za nejúčinnější dietní plán v Evropě.Podívejte se, co o Dietě OXY říkají ženy z Berlína:

 

Dieta, která Vám zaručí vosí pas– bez jo-jo efektu a hladovění!

Zhubnout není umění. Vystačí méně jíst a více cvičit. Ale takový přístup nefunguje…

Hladovíte, jídlo Vám nechutná, a když už máte dost, rychle se vrátíte ke starým návykům a objeví se jo-jo efekt.

Dieta OXY je opakem výše uvedených problémů:

  • je chutná
  • zdravá
  • levnější než práškové bílkovinné diety
  • a díky tomu Vás nebude nikdy nudit!
Foto: Dieta Oxy
výsledek

Proč říkáme ‘NE’ Dukanovi, Atkinsnovia bílkovinným dietám v krabičkách

V Česku tyto diety pořád převažují, i když v mnoha zemích Evropy jsou už dávno historií.

Pokud je také dodržujete, zamyslete se: měla byste odvahu užívat deseti násobek předepsaných léků od lékaře? Zvýšený příjem bílkovin, zejména v prášku, ale také podle Dukana nebo Atkinsona, je jako předávkováni se léky - a má vedlejší účinky.Např. známý lékař John McDougall říká: Bílkovinné diety vyplachují z kostí vápník, čímž se kosti stávají křehké a náchylnější na zlomeniny.

Dieta OXY si zakládá na vyvážených proporcích sacharidů, bílkovin a tuků, a proto je hubnutí s touto dietou jak účinné, tak i zdravé.

Foto: Dieta Oxy
Jídelníček

A co více, Dieta OXY zohledňuje klíčové pravidlo:

Tuk se spaluje za přítomnosti sacharidů.A to znamená, že diety chudé na  sacharidy v podstatě nemají šanci na úspěch! Proto Vám Dieta OXY dodává - na základě Vaší váhy a výšky - tolik sacharidů, kolik je potřeba ke zdravému spalování tuků. Efekt: je to nejzdravější a nejúčinnější dieta v Evropě.

Začněte s Dietou OXY ještě dnes a stihnetedo lé ta zmenšit velikost oblečení o jedno číslo

Dieta OXY rychle a zdravě zaručuje efekty, a proto budou letošní letní pláže patřit Vám - stihnete zmenšit velikost oblečení. Zjistěte více o Dietě OXY: Můžete za ni zaplatit bankovním převodem nebo kartou online, ale také na dobírkou. Dostanete aktivační kód a po jeho zadání obdržíte přístup k webovému rozhraní s vaším inteligentním dietním plánem, dostupným z každého mobilu nebo počítače.

Další články

Načítám