Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Že ze mě nebude sexbomba, jsem věděla už v pubertě. Ze všech holek na střední jsem byla jediná, která nepotřebovala podprsenku, a tak to už zůstalo. Abych zaplašila mindráky, věnovala jsem se běhu. V trikotu, s povadlým účesem jsem vypadala jako kluk. Navenek jsem nedávala nic znát, ale uvnitř jsem toužila po obdivu.

Prsa nebo vyrážka? Vyšlo to nastejno!

Foto: nadrain.cz
Více

Foto: nadrain.cz

Komerční sdělení

Když jsem nastupovala do své první práce, modlila jsem se, abych opět nemusela poslouchat rádoby vtipné komentáře, zda můj otec pracuje na pile nebo jezdí plochou dráhu a podobné perličky, které jsem nenáviděla, jelikož jsem si jich za svůj život užila až až. Nástup byl nejen hektický, ale co čert nechtěl, zamilovala jsem se jako malá holka. Jednoho dne jsem spatřila „pana Božského“ v důvěrném rozhovoru s kolegyní, ke které rozhodně nebyla příroda v ženských partiích skoupá. Doslova ji hltal očima a mé maličkosti nepodržel ani dveře. Ten den dosáhlo mé zoufalství vrcholu. Po probrečené noci jsem věděla, že se sebou musím něco udělat!

Dekolt bohyně chci i já!

Foto: nadrain.cz
Více

Foto: nadrain.cz

Komerční sdělení

Během bezesné noci jsem si připravila plán. První úkol byl jasný. Pozvednout svůj sex-appeal a zvětšit dekolt, ovšem bez plastiky! Začala jsem brouzdat po netu, co by mi mohlo pomoci. Našla jsem skvělé recenze na doplněk stravy NadraIN FORTE, který jsem si na zkoušku objednala. Šokem pro mě bylo zjištění, že za tři týdny byla má prsa zřetelně plnější a pevnější. Za další měsíc se ňadra tlačila z malých košíčků a já jásala. Rozhodla jsem se zahodit „image kluka od vedle“ a začala se líčit a nosit sukně. Konečně jsem si mohla dovolit vystoupit ze stínů svých mindráků. Vsaďte i vy na NadraIN FORTE! Nyní s dopravou zdarma při zadání kódu SU620 na nadrain.cz. Pozor! Akce platí pouze do 30. 4. 2018.

Vlasy nebo zmoklá sláma?

Foto: nadrain.cz
Více

Foto: nadrain.cz

Komerční sdělení

Začínal pro mě nový život, který měl ovšem ještě jeden háček. Stres a nevhodná péče totiž zapříčinily, že mé vlasy vypadaly příšerně. Roky bez odborné péče se na nich podepsaly zvýšeným padáním a řídnutím. Teď, když jsem konečně začínala vypadat k světu, jsem musela hledat řešení, jak zamezit vzniku nevzhledných koutů. Opět jsem zariskovala a z internetu objednala opravdu silný doplněk stravy Reneval Neo, který už pomohl mnoha lidem k hustější kštici. Říkala jsem si, že by štěstěna mohla stát při mně i tentokrát. Reneval Neo nyní v akci se 40% slevou do 30. 4. 2018!

Vlasy dostaly druhou šanci!

Foto: nadrain.cz
Více

Foto: nadrain.cz

Komerční sdělení

Reneval Neo jsem začala ihned užívat. Vlasy padaly každým dnem méně, až jednou padání zcela ustalo. Navíc vypadaly mnohem zdravěji a krásněji. Opět v nich byl život. Reneval totiž obsahuje potřebné množství aminokyselin, minerálů, vitaminů, nenasycených kyselin, pivovarských kvasnic a zlatého prosa. A přesně tohle mé zničené vlasy tolik potřebovaly! I Renevalu vděčím za to, že má celková proměna šokovala všechny v mém okolí. A světe, div se, netrvalo dlouho a „pan Dokonalý“ mě pozval na kávičku. Škoda, že s tou jeho dokonalostí to tak žhavé nebylo. Ale i jemu dlužím velké dík, protože jako spouštěcí motor neměl chybu! Reneval Neo nyní v akci se 40% slevou do 30. 4. 2018!

Další články

Načítám