Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Michaela Habáňová (27) od svého zvolení neustále poslouchala narážky týkající se jejího hustého obočí, útoky se jí nevyhnuly ani na sociálních sítích. Nyní se svého charakteristického rysu zbavila. Ale kvůli haterům to prý nebylo. Slzy kvůli útokům prý nikdy nebyly.

"Vždycky jsem útoky brala jako plus, protože jsem to brala tak, že obočí bylo něco, co si lidé zapamatovali. Že jsem hezká, byla většinou až ta druhá věc," říká se smíchem Míša, která se brežněvovského obočí před pár dny zbavila. "Nebylo to kvůli haterům, bylo to kvůli modelingu," vysvětluje.

Další zákroky ve tváři či na těle neplánuje, plastiky se jí prý zatím netýkají. "Vrásky snad zatím nemám, od smíchu jsou v pohodě. Jiné plastické změny neplánuji," říká.

Jak se o sebe úřadující královna krásy stará? "Odličování, to je jasné, to děláme všechny. Potrpím si na voňavé gely, pěny. Miluju, když vyjdu ze sprchy a krásně voním," dodala na představení kosmetických novinek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám