Hlavní obsah
Článek

Zpívala s Tomem Jonesem, obdržela dvě ceny The Brit Award a se skupinou M People a hity Search for the Hero či Moving on Up kralovala hitparádám v Evropě i USA. Zpěvačka Heather Small brzy vystoupí také v Praze. 10. srpna zazpívá na koncertu Dance Divas na pražském Výstavišti, který je oficiální akcí letošní Prague Pride.

Podle producenta Janise Sidovského, který pro show Heather Small získal, bude koncert pořádaný na Křižíkově fontáně malým festivalem s pěti hodinami hudby. „Vybíral jsem zpěvačky s repertoárem vhodným pro více generací, proto se na jevišti objeví jak legendy, tak současné hvězdy,” říká partner zpěváka Pavla Vítka.

Pozvání přijaly čerstvá držitelka ceny Anděl Debbi, popová diva Dara Rolins (51) a Ilona Csáková nebo zpěvačka Elis Mraz, známá ze soutěže Hlas Česko Slovenska a vítězka kategorie Objev roku v anketě Český slavík. „Program odpovídá letnímu období a koncertu pod širým nebem, zazní jak největší hity každé ze zpěvaček, tak několik coververzí písniček světových div, jako jsou Pink, Diana Ross nebo Aretha Franklin,“ vyjmenovává Sidovský.

Díky festivalové formě několikahodinového proudu hudby dostanou šanci také nové talenty domácí popové scény, jako například výrazná osobnost českého R&B a soulu Dannie Ella nebo letošní finalistky pěvecké soutěže San Remo Junior Sofie Fiurášková a Margaréta Ondrejková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám