Hlavní obsah
Článek

Šéfka Kapky naděje Vendula Pizingerová (52) se nedávno vrátila z aktivní dovolené v Nepálu, kterou dostala jako dárek k narozeninám od svého muže Josefa Pizingera.

Vendula našlapala desítky kilometrů a odměnou jí byly nádherné výhledy na himálajské velikány. A navíc se pochlubila tím, že strašně moc ráda fotí svého manžela. A to i nahého!

Jedním takovým snímkem se pochlubila i na sociální síti. Svalnatého muže sice zvěčnila obnaženého, ale zveřejnila jen snímek zezadu. I tak bylo vidět jeho vypracované sexy pozadí.

„Velice ráda fotím svého muže. Baví mě to a moc. Úplně poprvé, kdy jsem dostala foťák, věděla jsem, že chci fotit lidi a detaily. Takže po ruce jediný člověk v detailu je Josef. Prostě muž v hledáčku. Tenhle obrázek není tak detailní samozřejmě ze známých důvodů. Nicméně může přiblížit obdivovatelkám mého muže trochu více,“ napsala pod snímek Vendula, jež se těší, až jednou bude fotit i svého syna Jakuba, který ale zatím nerad pózuje.

„Vzhledem k jeho věku a stavu je pro můj objektiv nepolapitelným. A nedotknutelným. Ale jeho čas přijde! Není pozadí jako pozadí, i když většinou můj muž je v popředí,“ culila se Vendula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám