Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka herce Douga Hutchinsona (51) známého nejvíce z filmu Zelená míle Courtney Stodden byla vyhozena ze sociální sítě. Profil blonďaté dračice, která teprve nedávno oslavila sedmnácté narozeniny, byl zrušen, jelikož obsahoval příliš mnoho sexuálního podtextu, materiálu a fotek.

Její matka Krista Keller, jež také o své dceři před časem tvrdila, jak je dobrou křesťankou, uvedla, že jí byl odepřen přístup na populární sociální síť s ohledem na „nevhodné sexuální chování“. Keller je přesvědčená, že za to mohou žárlivé ženy, které si na odvážné fotografie čerstvě sedmnáctileté Courtney stěžovaly u administrátorů.

Poté, co se začínající zpěvačka Stodden nemohla dostat na svůj profil, rozhodla se pro odvetu a na konkurenční Twitter poslala jednu ze svých fotografií, na níž je opět spoře oděná, s komentářem: „Příliš sexy pro Facebook?“

Přestože mladičká blondýnka byla na většině snímků na svůj věk až příliš sexy, na Facebooku neměla žádné, kde by byla nahá. Když se zrušení jejího profilu začalo řešit i v médiích, administrátoři sítě přišli s omluvou: „Tento profil byl odstraněn omylem a byl již obnoven. Omlouváme se za případné nepříjemnosti, které jsme tím mohli způsobit.“

Reklama

Další články

Načítám