Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední roky tráví Martina Jandová se svým snoubencem Petrem Jelínkem zimní měsíce v Thajsku. Cesta do jihovýchodní Asie ale reportérku Top Staru vždy velmi stresovala, neboť jí otékaly nohy a ona byla nucena si dokonce píchat do břicha injekce na ředění krve, aby minimalizovala riziko trombózy.

Tyto problémy a dále například bolesti hlavy a únava mohou souviset s jejími křečovými žílami, kterých se exmanželka rockera Petra Jandy rozhodla zbavit na klinice Yes Visage. „Rozhodla jsem se nechat si odstranit křečovou žílu na pravé noze, která vznikla po operaci kolene. Nevypadá to hezky a já mám ráda krátké sukýnky. Hlavně mě k tomu motivoval důvod zdravotní,” říká Martina Jandová a dále dodává: „Měla jsem problémy s únavou a motala se mi hlava. Pan doktor říkal, že se mi špatně okysličuje tělo a začaly mi otékat nohy.”

Martina v péči pana doktora Petera Baláže podstoupila uzávěr nemocné žíly pomocí žilního lepidla. „Je to speciální technika, díky které uzavřeme žílu pomocí speciálního polymeru. U tohoto zákroku není žádné omezení, nevyžaduje žádnou následnou bandáž, takže se pacientka může vrátit do práce a může si i zasportovat,” říká MUDr. Peter Baláž, Ph.D., FEBS.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám