Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šest let spolu chodili, z toho rok byli zasnoubení. Wrestlerka Nikki Bella (34) a wrestler a herec John Cena (40) spolu ale k oltáři 5. května, jak měli v plánu, nepůjdou. V neděli oznámili rozchod. „I když to bylo těžké rozhodnutí, máme se stále rádi a respektujeme se. A vás žádáme o respektování našeho soukromí,“ uvedli expartneři.

Zahraniční média naznačují jako důvod rozchodu fakt, že Cena nechce mít děti. Herec sám uznal, že na toto téma měli s expartnerkou, která naopak na sociálních sítích sdílí láskyplné fotky se svou malou neteří s komentáři, že s ní má život jiný rozměr a že ji moc miluje, „složité diskuze“. A to především v souvislosti s jeho novým filmem Kazišuci, v němž ztvárnil otce dospívající dcery, jíž se snaží zabránit v neuváženém sexu. Konfrontovaný scénářem i životem rodinných příslušníků pár zřejmě usoudil, že jejich cesty nepovedou tamtéž.

Cena rozchod oznámil fotkou srdce složeného ze střepů, následně přidal citát Walta Whitmana „Byli jsme spolu. Vše ostatní jsem zapomněl“ a později přibyl nápis „Nejhorší den vůbec“. Bella sdílela pouze oznámení o rozchodu.

Reklama

Další články

Načítám