Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Božský pohled. Tereza Kerndlová (37) patří k nejkrásnějším zpěvačkám u nás a je si toho dobře vědoma. Svým sexy tělem pravidelně okouzluje nejen svého manžela Reného, ale také své věrné fanoušky, kterým se nyní odhalila v bílém, krajkovém prádélku.

„Holky, to jídlo je ale svině, co? Když já to tak miluju. Měření tuku," připsala si zpěvačka ke svůdné fotografii na sociální síti, na které hanbatě špulí svůj zadeček. Kerndlová si odjakživa na své figuře zakládá a špíčky byste na jejím těle jen těžko hledali, což si nyní může díky snímku každý ověřit.

Tereza odletěla odpočívat před šňůrou koncertů, které jí začínají již tento týden, do prosluněného španělského letoviska Marbella, kam se několikrát ročně vrací. Vedle chytání bronzu na pláži se baví také pózováním před fotoaparátem. Sociální síť totiž zahlcuje jedním snímkem za druhým, na kterých vystavuje na odiv především své ženské zbraně, které jí může mnoho dam jen tiše závidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám