Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří diváci nové komedie Dvě nevěsty a jedna svatba budou nejspíš chvíli přemýšlet, kdo je ten herec s dlouhou šedivou hřívou. Ti pozornější si ale brzy uvědomí, že se jedná o herce Boba Klepla, který si kvůli natáčení nové vesnické komedie režiséra Tomáše Svobody nasadil paruku. Z průměrného šedesátníka se stal rázem svérázný rocker a fanda skupiny Brutus.

„Já sám jsem nikdy moc na rockové koncerty nechodil, ale dělám si je. Mám doma vybavení, pět kytar, basovku, bicí, a když se sejdou kolegové herci a je trochu veseleji, tak hrajeme a děláme rock. I když to neumím,“ vysvětlil s úsměvem Bob Klepl. Otec dvou dospělých dcer v jeho podání je ale trochu „divný“. „S parukou mě nikdo nepoznal, občas si mě pletli s Mišíkem, občas s Magorem Jirousem, ale mně to dělalo dobře. On je to takový magor, fanoušek kapely, co sbírá kelímky od piva, které vypil na koncertech. Což je abnormalita, scenáristický exces, ale je to vtipné a diváky to pobaví,“ dodal herec.

V komedii Dvě nevěsty a jedna svatba, která se objeví v kinech od 26. dubna, dále uvidíme Annu Polívkovou, Ester Geislerovou, Evu Holubovou, Jana Dolanského, Jaroslava Plesla či blogerku Dominiku Myslivcovou (29), která zde hraje celebritu propagující přípravek na zvětšení poprsí.

Reklama

Další články

Načítám