Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době o sobě opět dá slyšet Anna Polívková. Dcera slavných rodičů Bolka Polívky a Evelyny Steimarové se už za necelé dva týdny představí na plátnech kin v nové komedii režiséra Tomáše Svobody Dvě nevěsty a jedna svatba.

Její postava Marie, typická městská single žena a úspěšná televizní moderátorka, přijíždí na návštěvu do rodné vesnice za svou sestrou Karolínou, kterou hraje Ester Geislerová, a svéráznými rodiči v podání Evy Holubové a Bohumila Klepla. „Já už jsem vlastně kdysi dávno měla možnost být v jedné roli dcerou Evičky a Boba. A musím říct, že jako rodiče jsou oba naprosto báječní. Oni jsou sami o sobě opravdu skvělí lidé,“ pochvaluje si své herecké rodiče Anna Polívková.

V komedii dále uvidíme Jana Dolanského, Andreu Hoffmanovou nebo Oldřicha Navrátila a pro celý štáb bylo natáčení hlavně velká zábava. „Pro mě to byl dream team. Se všemi herci. Cítila jsem se bezpečně a přitom svobodně. Stýskalo se mi po celý týhle smečce. Zachránilo mě, že jsem šla na operaci kolene, která mě přivedla na úplně jiný myšlenky,“ svěřila se Eva Holubová po skončení natáčení komedie Dvě nevěsty a jedna svatba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám