Hlavní obsah
Článek

Za tři roky oslaví Daniela Peštová (53) padesáté narozeniny a v modelingu se pohybuje již osmadvacet let. Do modelkovského důchodu se ale rozhodně nechystá. Vždyť by to taky byla škoda.

Zejména v zahraničí dostává jednu zakázku za druhou. Jako první jsme se dozvěděli, že se modelka stane například tváří nové kampaně španělské šperkařské značky. V této pozici nahradí Simonu Krainovou.

V kampani Tous s názvem „Jeden den ze života Daniely“ se modelka z obálek nejrůznějších mutací magazínu Vogue představí jako ženská, elegantní, něžná a úspěšná kráska.

Peštovou objevili jako modelku v jejích devatenácti letech. Po vítězství v modelingové soutěži se odstěhovala do New Yorku, kde vygradovala její kariéra. Začala zdobit obálky prestižních časopisů, jako je GQ, Marie Claire, Cosmopolitan, Glamour, Elle a další. Za svou kariéru pracovala snad pro všechny významné módní domy jako je Dior, Armani, Givenchy či L’Oreál. Mezinárodní šperkařská značka je jejím dalším úspěchem.

Peštová, která byla spolu s Karolínou Kurkovou jedním z andílků Victoria’s Secret, žije se slovenským zpěvákem a porotcem SuperStar Pal’em Haberou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám