Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Taťána Kovaříková představila svoji novou kolekci na jaro a léto a docela nás překvapila. Táňa, jejíž nejoblíbenější barvou je černá, ji tentokrát prozářila spoustou barev. "Mně se pastelové barvy strašně líbí. Takže jsme přehlídku začali barvičkami, ale samozřejmě jsme skončili u mojí klasické černé," řekla nám Táňa.

"Černá zeštíhluje, dělá dobře každé ženě a moje klientky ji pochopitelně rády vyhledávají. I u mne v šatníku převažuje, i když pár barevných kousků tam mám. Ale když mám něco pracovního, stejně obvykle zvolím černou, protože se v té barvě nebarvě nejlépe cítím a jsem to prostě já. Když jsem tuhle přišla do ateliéru v červené tunice, skoro mě nikdo nepoznal," svěřila návrhářka.

Táně předváděly krásně modelky, převážně blondýnky. "Nějak se to sešlo, ale neřešila jsem barvu vlasů. Vybrala jsem takové, které měly ženské křivky a hodily se do mých modelů," vysvětlila Kovaříková, která prý tvořila novou kolekci ještě v pošmourném počasí, tak se trochu bála, aby z toho nevyšel spíš podzim. "Ale nakonec se to povedlo," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám