Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V Praze se schyluje k otevření prvního Mi Store v České republice. To je značkový showroom, kde si prohlédnete, vyzkoušíte a koupíte produkty značky Xiaomi.

„Mi Store bude vlajková loď<a href="https://i.imedia.cz/clickthru?spotId=2365734&amp;destination=http%3A%2F%2Fwww.xiaomi-czech.cz%2Fccm%2F" target="_blank"> Xiaomi </a>pro Českou republiku. Představte si Apple Store, jen s daleko pestřejší nabídkou, stejnou kvalitou, ale výrazně lepšími cenami,“ říká Ondřej Jirovec, ředitel společnosti Beryko, která bude obchod provozovat.

<span>·<span style="font-style: normal; font-variant: normal; font-stretch: normal; font-size: 7pt; line-height: normal; font-family: 'Times New Roman'; font-size-adjust: none; font-kerning: auto; font-language-override: normal; font-feature-settings: normal">         </span></span>Kdy: 28. 04. 2018 v 11:00

·<span style="font: normal normal normal normal 7pt 'Times New Roman'">     <strong>    </strong></span>Kde: OC Centrum Černý Most

„Zatím nemůžu prozradit detaily, ale pro první zákazníky chystáme prodejní akci, kterou Česko ještě nevidělo,“ dodává Jirovec. K vidění bude i špičkový smartphone Xiaomi Mi Mix 2 s širokoúhlým displejem bez rámečků. Nedávno si jej pro expozici moderního designu vybralo slavné pařížské Centrum Pompidou, zanedlouho bude k vidění i v Praze.

Značku Mi už dávno nevídáme jen na smartphonech, ale také na řadě dalších chytrých hraček. Mi Store nabídne elektrickou koloběžku, špičkový přenosný počítač Xiaomi Notebook Air, pro Česko lehce kuriózní rýžovar, akční kamery a širokou paletu příslušenství od sluchátek přes pouzdra po powerbanky.

Foto: xiaomi-czech
Mi Robot Builder

Více informací na www.xiaomi-czech.cz/ccm

Další články

Načítám