Hlavní obsah
Článek

Vneste do jarních ulic originalitu a styl v obuvi z exkluzivní online kolekce od společnosti Deichmann. Z jedinečných designových modelů si vybere opravdu každá milovnice módy. Modely jsou dostupné pouze v internetovém obchodě, v kamenných prodejnách je neseženete. Zaujal vás některý? Pospěšte si, jejich počet je limitován!

Rozkveťte v exkluzivních teniskách

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

Celoplošné florální motivy či romantické květované výšivky jsou jedněmi z top jarních trendů. Nechte svoje chodidla rozkvést v poutavých modelech, které nemá jen tak každý. Je město vaším jevištěm? Vsaďte například na pohodlné a vzdušné tenisky na pevné podešvi ve stylu espadrilek. Zvýrazněte svoji ženskost v něžném květinovém modelu.

Pohodlí nade vše

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

Nechte svoje nohy alespoň na chvíli odpočinout od vysokých podpatků a vklouzněte do komfortních pantoflí. Už dávno nejsou určené jen na domácí nošení. Právě naopak, módní designéři je povýšili na vysokou módní záležitost. Mules neboli nazouvací pantofle jsou hitem sezóny. Romantický elegantní model s decentní aplikací unosíte i k jarnímu business outfitu.

Jižanská atmosféra

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

Inspirujte se osobitým jižanským stylem a buďte výjimečná v trendy espadrilkách na klínovém podpatku. Toužíte po štíhlých a nekonečně dlouhých nohách, ale s jehlovými lodičkami se příliš nekamarádíte? Sandálky na klínku jsou pro vás to pravé! Rozjasněte svůj vzhled v pastelových či třpytivých metalických modelech. V exkluzivním kousku z pravé kůže z řady 5th Avenue vydržíte po celý den!

Festivalový look

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

Etno styl nás módními kolekcemi provází už několik sezon a jinak tomu není ani letos. Okouzlete své okolí v rozevlátém bohémském outfitu doplněném o stylové sandálky na nízkém podpatku. Vydejte se vstříc novým letním zážitkům v nové obuvi Deichmann!

Femme fatale

Foto: Deichmann
Více

Foto: Deichmann

Komerční sdělení

Patříte k ženám, které jsou rády obdivované? V tom případě vsaďte na podpatky! Buďte svůdná a přitažlivá v originální obuvi na vysokém podpatku. Staňte se nepřehlédnutelnou díky rafinovaným detailům. Tyto sandálky využijete nejen na romantickou večeři s partnerem, ale také třeba na svatbu kamarádky nebo letní venkovní slavnost. Pro větší pohodlí vybírejte z kožené společenské obuvi s paměťovou vložkou.

Další články

Načítám