Hlavní obsah
Článek

1) Roztoči – ve staré matraci s vámi bydlí až dva miliony roztočů, což může způsobovat dýchací problémy a alergické reakce. 2) Bolest zad a kloubů – důvodem bude nedostatečná opora páteře stávající matrace. 3) Obměna - optimální doba obměny matrace je každých 6-8 let. 4) Proč vyměnit starou matraci právě teď? Protože novou koupíte ve výprodeji na Matrace za hubičku.cz až -54% a dopravou zdarma

Nejprodávanější matrace teď ve slevě -53 % za 2590 Kč + luxusní polštář zdarma!

Ověřena tisícovkami zákazníků. Matrace Favorit Hard 18 je dlouhodobě nejprodávanější matrací. Proč je tak oblíbená? Je příjemně tužší, což je lepší pro oporu páteře, vyrábíme ji z pěn, které se běžně používají u dražších matrací jako je studená pěna s vysokou vzdušností. A hlavně je vybavena příjemným snímatelným a pratelným potahem s dělitelným zipem. V dnešní akci navíc dostanete ke každému kusu luxusní paměťový polštář zdarma. Tak neváhejte dokud jsou a klikněte na nabídku níže.

Matrace v akci 1+1 v ceně od 2599 Kč za 2 ks dnes navíc s dopravou zdarma po celé ČR

Více

Komerční sdělení

Sháníte dvě matrace? Na Matrace za hubičku.cz ušetříte ještě více již při nákupu dvou kusů. Využijte naší akční nabídky na zvýhodněné sety 2ks matrací za jednu cenu s dnešní slevou až -54%! Doprava je po celé ČR zdarma a všechny matrace můžete ještě dnes vyzkoušet i osobně na našich prodejnách v Praze a Plzni.

Výprodej matrací do zítra 17.4.! Matrace v akci od 1399 Kč a dovezeme vám je zdarma

Více

Komerční sdělení

Ať už jde o naší nejlevnější sendvičovou matraci Betta v akci za 1399Kč či tvrdší bytelnou matraci Gamma vysokou 18cm ve slevě za 2190Kč, nebo naší nejprodávanější kolekci Favorit, všechny pro vás vyrábíme v Čechách a jsou ověřené tisícovkami zákazníků. Navíc mají snímatelné pratelné potahy, takže se skvěle udržují. Objednejte dnes a zítra můžou být u vás, dopravu máte od nás dnes zdarma.

Chcete si matrace nejprve vyzkoušet? Zastavte se ještě dnes na našich prodejnách v Praze a Plzni

Samozřejmostí jsou stejné akční nabídky jako na internetu. Zastavte se u nás na prodejnách a vše si v klidu vyzkoušejte, rádi a hlavně ochotně vám poradíme s výběrem ať je váš rozpočet jakýkoli. Některé matrace máme i na prodejnách skladem ihned k vyzvednutí. V Praze a Plzni Vám navíc zdarma zajistíme i odvoz a likvidaci vašich starých matrací při nákupu nových. Jak se k nám dostat najdete v odkazu níže.

Dnes a zítra ušetříte tisíce při nákupu pořádných českých ortopedických matracích z kolekce Premium

Více

Komerční sdělení

Kolekce českých ortopedických matrací Premium od Matrace za hubičku.cz s technologiemi Airforce a 3D Rainbow jsme vyvinuli pro ty, kteří potřebují kvalitní matraci a trápí je problémy se zády či klouby, nebo jim chtějí předejít. Celkem je na výběr z 8-mi typů pro každou postavu a váhovou kategorii. Právě teď akční cena až -51% navíc s polštářem s paměťové pěny v ceně 490Kč k matraci jako dárek zdarma. Výroba v kterémkoli rozměru na míru. Matrace můžete vyzkoušet i osobně na našich prodejnách v Praze a Plzni.

Další články

Načítám